DOCK-M op de Markt in Terneuzen

DOCK-M (voorheen van Dixhoorn mannenmode) is gevestigd op de Markt in Terneuzen. Een markt die bovendien helemaal is vernieuwd en klaar om de `huiskamer` van Terneuzen te worden. Onze winkel komt op de nieuwe markt nog beter uit. Wij dragen Terneuzen een warm hart toe en zijn dan ook heel blij met onze nieuwe omgeving.

De Markt van Terneuzen was vroeger de binnenhaven van de stad, de boten lagen waar nu het winkelcentrum De Steenen Beer is. DOCK is een verwijzing naar de maritieme functie van de markt en de M staat voor Markt. Zo is de naam DOCK-M ontstaan, als voortzetting van een bedrijf dat vele tientallen jaren onder de naam van Dixhoorn mannenmode in de Noordstraat was gevestigd.

In de sfeervolle winkel ziet u allerlei stoere elementen die doen denken aan het maritieme verleden. Er is gewerkt met ruwstenen muren, blank hout, metaal en vintage lampen. Een prachtige winkel is het geworden, met mooie mannenmode van deze tijd. Op de foto`s hiernaast ziet u een sfeerimpressie van deze winkel, maar nog beter is om even binnen te lopen om het met eigen ogen te zien. U bent van harte welkom!